sâmbătă, 5 aprilie 2014

Gambit (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman, Tom Courtenay, Alex Macqueen

Regizor: Michael Hoffman [a mai regizat: The Last Station(2009), Out of the Blue: About Life and Football(2007), Game 6(2005), The Emperor's Club(2002), A Midsummer Night's Dream(1999)]

Nota Gealapa: 6.05

Un curator de arta decide sa se razbune pe seful lui care l-a abuzat si umilit toata viata, convingandu-l sa cumpere un tablou fals, copie a unui Monet.

Este primul film in care apare Cameron Diaz, pe care urmarindu-l, m-am plictisit si chiar am adormit.  Desi ideea ca ea sa fie o femeie cowboy este extrem de sexy, asta este cam singurul lucru bun din acest film. In rest, povestea este slabuta si nu ajuta pe nimeni din distributie.

Ultimele 10 minute din film, schimba cat de cat gustul amar acumulat pana in acel moment dar este departe de a fi suficient. Este ca si cum ai manca un pumn de rahat, asezonat la sfarsit cu o lingurita de miere. Au fost facute atatea filme despre furturi inteligent gandite, incat trebuie sa te asiguri ca ai inventat o metoda senzationala de "ciordit" inainte sa arunci pe piata un asemenea subiect.

Glumele sunt seci, iar umorul, asa putin cum este, vine mai degraba din neintelegeri, jocuri de cuvinte si din situatiile aparute. Jennifer Aniston si Sandra Bullock au fost invitate sa joace rolul pe care l-a avut Cameron Diaz, dar au refuzat, probabil pentru ca aveau de facut filme bune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!