duminică, 30 aprilie 2017

Hands of Stone (2016)

Gen: Biografic, Actiune, Drama

Distributie: Edgar Ramírez, Usher Raymond, Robert De Niro, Rubén Blades, Ana de Armas

Regizor: Jonathan Jakubowicz [a mai regizat: Secuestro express(2005), Ships of Hope(2000)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 24.000.000 $

Nota Gealapa: 7
Metascore: 54/100

Povestea legendarului Roberto Duran si a la fel de legendarului sau antrenor Ray Arcel, care si-au schimbat viata reciproc.

De obicei imi plac povestile biografice despre oameni care s-au ridicat de jos pentru a cunoaste succesul si imi place si asta, doar ca nu am gasit-o atat de inspirata si motivatoare ca altele. As da vina in principal pe scenariu, care sare peste niste etape cheie din viata protagonistului si la un moment dat e greu sa mai empatizezi cu el.

Distributia este interesanta si propune nume din mai multe arii de activitate, de la boxeri la cantareti. de departe insa, cel mai impunator nume este cel al lui De niro, care are o prestatie decenta, mai dezmortita decat cele cu care ne-a obisnuit in ultima vreme. Protagonistul, Edgar Ramírez, are o interpretare oscilanta pe care o veti indragi pe alocuri si o veti detesta uneori.

Producatorii s-au inhamat la o munca titanica incercand sa faca indragit un personaj, care in viata reala era unul din cei mai huliti boxeri, datorita gurii sale spurcate. As spune insa ca pe alocuri au reusit. Odata ce intelegem de unde i se trage aceasta personalitate, parca nu ni se mai pare asa depasata atitudinea lui. Acest film nu este Rocky, nu este despre meciuri de box. Povestea insista mai mult pe relatia dintre Roberto Duran si antrenorul sau Ray Arcel, singurul care a reusit sa il stapaneasca. Cred ca merita sa aruncati o privire, fie si numai pentru a invata o mica lectie de istorie sportiva. Trailer:


Lights Out (2016)

Gen: Horror

Distributie: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Maria Bello, Alexander DiPersia, Billy Burke

Regizor: David F. Sandberg [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 4.900.000 $
Incasari: 192.000.000 $

Premii:
- Fan Favorite, iHorror Awards, 2017
- Directors to watch, Palm Springs International Film Festival, 2017

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 58/100

Rebecca trebuie sa puna capat unui lucru care ii terorizeaza fratele mai mic si care i-a testat si ei sanatatea mintala in copilarie, ajungand fata in fata cu o entitate atasata de mama ei.

Scurt si intens, asa este acest film. Trece direct la actiune. Nu iti da timp sa te pregatesti pentru ce urmeaza. Te prinde cu garda jos si iti da sperietura dupa sperietura. Bineinteles ca intriga este una tipica pentru astfel de filme, dar de data asta este pusa in scena intr-un mod agreabil si care iti da fiori. Chiar daca se simte ca efectele nu sunt chiar cele mai scumpe, regizorul a stiut cum sa semene teama printre spectatori.

Distributia nu este nici ea rea pentru un film horror. Teresa Palmer este unnume destul de actual si face o treaba bunicica in rolul fetiteti speriate care infrunta demoni. Rolurile secundare au scos si ele la suprafata prestatii decente, si credibile, atat cat pot fi ele de credibile in acest context.

Genul asta de filme horror asa ar trebui sa arate. Sa se concentreze exclusiv pe sperieturi. Aici am avut parte chiar si de ceva umor presarat pe alocuri. As numi acest gen "popcorn horror", pentru ca nu are o poveste elaborata, care sa te bantuie dupa ce s-a terminat filmul. Este cam scurt, dar cu aceste filme scurt este de preferat unui "prea lung". Eu as zice ca trebuie vazut, neaparat cu lumina stinsa.


sâmbătă, 29 aprilie 2017

Split (2016)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, Betty Buckley, Jessica Sula

Regizor: M. Night Shyamalan [a mai regizat: The Visit(2015), After Earth(2013), The Last Airbender(2010), The Happening(2008), Lady in the Water(2006)]

Buget: 9.000.000 $
Incasari: 520.000.000 $

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 62/100

Trei fete sunt rapite de un barbat care are 23 de personalitati diferite. Ele trebuie sa incerce sa evadeze inainte de aparitia celei de-a 24-a personalitate a rapitorului, care este cu adevarat infioratoare.

In afara de o intriga originala, nimic nu anunta cam cat de bun este acest film. Iata insa ca un regizor experimentat nu are nevoie de multi bani pentru a face un film excelent. Nu ai nici o secunda in care sa te plictisesti. Actiunea incepe din primul minut, iar apoi suspansul se mentine pana in ultima secunda, cand (spoiler alert) o aparitie a lui Bruce Willis ne face a intelegem ca de fapt acest film este un fel de sequel pentru Unbreakable. Filmul are si cateva minusuri, dintre care as aminti doar unul: desi protagonistul se presupune ca are 23 de personalitati diferite, trebuie sa ne multumim doar cu vreo opt. Ce-i drept, ar fi fost greu sa fie loc pentru toate in doua ore.

Distributia nu parea nici ea una rasunatoare. In afara de James McAvoy, nici un nume din distributie nu este relevant, iar din rolurile secundare nu pot alege vreo interpretare mai reusita. Prestatia lui McAvoy insa, le suplineste pe toate celelalte si da senzatia ca ar fi putut face filmul asta de unul singur. Obisnuit cu el din seria X-Men, aici isi arata versatilitatea si isi da mostra intregului sau talent.

Filmul poate insemna si adevarata revenire a regizorului Shyamalan, care dupa fenomenul global numit The Sixth Sense nu a mai atins acel nivel. Gurile rele vor comenta asupra faptului ca este nepotrivit sa faci un asemenea film dupa o boala reala, dar scenariul prevede cumva si acest aspect si incearca sa ocoleasca eventualele critici printr-un personaj care militeaza pentru a face aceasta tulburare de comportament cunoscuta. IN concluzie, as zice ca nu trebuie ratat acest film. Trailer:

London Has Fallen (2012)

Gen: Actiune, Crima

Distributie: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Alon Aboutboul, Waleed Zuaiter

Regizor: Babak Najafi [a mai regizat: Easy Money II: Hard to Kill(2012), Sebbe(2010)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 261.000.000 $

Premii:
- The Sound Award, TheWIFTS Foundation International Visionary Awards, 2016

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 28/100

Aflat in Londra pentru moartea prim-ministrului englez, Mike Banning descopera un complot care are ca scop asasinarea tuturor liderilor mondiali care iau parte la ceremoniile funerare.

Acest film a beneficiat de o campanie de marketing intensiva, care de obicei aduce lumea in salile de cinema, dar creeaza si asteptari. Din pacate, de aceasta data, aceste asteptari au fost inselate. Filmul incepe promitator. In primul rand, actiunea nu se mai petrece in SUA. In al doilea rand, nu are in prim-plan o criza care vizeaza un lider mondial, ci una care ii viceaza pe toti, lucru mai putin comun. De aici insa, urmeaza doar o insiruire de clisee, acre duc filmul aproape de mediocritate si rapesc aproape in intregime credibilitatea, eclipsand scenele de actiune pline de efecte si cascadorii reusite.

Distributia a creat si ea propriile asteptari, dar nici actorii nu au oferit cine stie ce interpretari, senzatia lasata fiind aceea de "am mai bifat un film". Gerard Butler e un dur, si i se potriveste rolul, dar a fost pus in ipostaze in care era greu sa performeze. Morgan Freeman face ce face de vreo zece ani; vorbeste frumos si cam atat. Cu cei doi se cam termina numele de prima mana. Presedintele Americii este interpretat de Aaron Eckhart iar asta spune destule.

Filmul are si destule parti bune. Una dintre ele este umorul, destul de prezent si de buna calitate. Imi place oricand un film de actiune fara minte, dar asta parca e prea exagerat. Pare ca a fost scris de un pusti de 13 ani, dupa o supradoza de RedBull. Exista o scena de actiune din film, care are sanse sa devina memorabila, dar in afara de asta aceasta productie nu prea are cu ce se lauda. Nu stiu daca ar trebui sa fie un sequl dupa Olympus Has Fallen, dar acesta este cu o clasa sub acel film. Trailer:


Get Out (2017)

Gen: Mister, Horror

Distributie: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener, Caleb Landry Jones

Regizor: Jordan Peele [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 138.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.90
Metascore: 84/100

Un tanar de culoare merge impreuna cu prietena lui cauczaiana in vizita la parintii acesteia, intr-un loc misterios.

Cred ca acest film va fi una din surprizele anului 2017. A venit de nicaieri. nu am auzit facandu-se mare tam-tam despre el si cu toate astea este un film excelent. Este scris si regizat de Jordan Peele, lucru surprinzator in sine, pentru ca acesta este cunoscut pentru aparitiile sale in comedii stupide si mai este si la prima lui experienta ca regizor. Povestea este originala, plina de suspans si pusa in scena excelent. Finalul strica putin lucrurile, dar per total filmul este foarte bun.

Nici distributia nu anunta vreun film prea valoros. Parea o distributie de mana a doua, tipica pentru un horror de mana a doua, dar si actorii si filmul s-au dovedit a fi de cea mai inalta clasa. Daniel Kaluuya are o prestatie buna, dar as spune ca adevarata valoare a filmului este data de rolurile secundare, unde am vazut cateva interpretari care mi-au dat fiori, in frunte cu cea a lui Allison Williams.

Desi este un film cu si despre rasism, nu este genul acela de film care incearca sa ii faca pe "albi" sa aiba mustrari de constiinta. Din pacate imi inchipui ca nu va primi nici o nominalizare la Oscar, desi ar merita, pentru ca s-ar crea un precedent periculos, daca un film cu un buget atat de mic ar fi nominalizat, sau Doamne fereste chiar sa castige. Inainte sa apara toate block-busterele de anul asta trebuie neaparat sa vedeti acest film. Trailer:


Mr. & Mrs. Smith (2005)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Brad Pitt, Angelina Jolie, Adam Brody, Vince Vaughn, Kerry Washington

Regizor: Doug Liman [a mai regizat: The Wall(2017), Reckoning with Torture(2016), Edge of Tomorrow(2014), Fair Game(2010), Jumper(2008)]

Buget: 120.000.000 $
Incasari: 996.000.000 $

Filmul a obtinut 9 premii, printre care:
- Best Fight, MTV Movie Awards, 2006
- Best International Movie, MTV Movie Awards, Russia 2006
- Best Action Film (Meilleure baston), NRJ Ciné Awards, 2006
- Actor of the Year (Acteur de l'année) (Brad Pitt), NRJ Ciné Awards, 2006
- Best Kiss (Meilleur baiser), NRJ Ciné Awards, 2006

Nota Gealapa:  7
Metascore: 55/100

Un cuplu casatorit plictisit afla ca amandoi sunt asasini, angajati de agentii diferite pentru a se omori reciproc.

Acesta este un film de pe vremea cand Angelina era idealul de frumusete feminina, Brad cel de frumusete masculina, iar impreuna erau cel mai invidiat cuplu din lume. Scenariul propune o intriga relativ originala, care ofera multe oportunitati pentru scene reusite, oportunitati de care regizorul a profitat in cea mai mare parte. Putin cam lung pentru un film nu chiar serios, dar nu devine plictisitor. Nu este cel mai avansat din punct de vedere al efectelor speciale, dar sunt suficient de multe scene palpitante si amuzante pentru a-l face agreabil.

Chimia pe care cei doi o aveau in viata particulara in acea perioada este vizibila si in film. Colaborarea dintre cei doi este excelenta, ei reusind sa fure intreg spectacolul si sa faca sa nu mai conteze numele actorilor din rolurile secundare, chiar daca Vince Vaugh nu are o prestatie tocmai rea. Aceasta chimie a fost suficienta pentru a cara in spate un scenariu mai degraba mediocru.

Intriga este plina de gauri, dar nu se vrea a fi un film profund, asa ca nu prea conteaza acest aspect. Este un film usurel, care are de oferit doar niste distractie, fara a avea vreun scop maret. Regiza nu este nici ea rea, dar ma asteptam la mai mult de la cel care a facut Bourne Identity. As psune ca filmul merita vazut, dar sa nu va setati niste asteptari pentru un film demn de Oscar, pentru ca nu e cazul.


Doua lozuri (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Dragos Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguta, Mircea Banu, Elisa Calin

Regizor: Paul Negoescu [a mai regizat: O luna in Thailanda(2012)]

Buget: 40.000 €
Incasari: 1.000.000 $

Premii: 
- Best Comedy Feature, Fort Lauderdale International Film Festival, US 2016
- Audience Award, Gopo Awards, Romania 2017
- Best Film, Monte-Carlo Comedy Film Festival, 2017
- International Feature Film, Zurich Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 8.10

Trei barbati dintr-un oras de provincie au nevoie urgenta de bani si decid sa joace la loto. Dupa ce afla ca au castigat la loterie, isi dau seama ca cineva le-a furat biletul.

Numai lucruri bune auzisem despre acest film si pot sa spun ca nu am fost dezamagit. Este una din cele mai bune comedii romanesti moderne. Scenariul este foarte bune si propune un umor actual si dialoguri excelente. Din punct de vedere al cinematografiei nu avem parte de nimic spectaculos, dar nu este atat de important in acest caz.

Distributia este excelenta si cei trei protagonisti s-au copmpletat perfect. Este unul din putinele filme in care Alewxandru Papadopol nu este enervant. Partea trista insa este ca cei trei reprezinta poate mai mult din jumatate din numele importante pe care le are de oferit cinematografia romaneasca indiferent ca vorbim de o comedie, un film de actiune sau vreun horror, daca va exista vreodata unul autohton.

E greu sa gasesti umor de calitate in comediile de azi, indiferent ca vorbim de filme romanesti sau americane, iar acesta are din belsug. Este un fel de poveste moderna de-a lui Caragiale, reflectand foarte realist o parte a societatii. Ma bucur ca nu este prea mult nostalgie comunista si nici nu a fost nevoie sa arunce pe ecran un exces de vulgaritati, doar pentru a-l face interesant. din pacate nu este chiar un produs de export, pentru ca un strain ar rata multe din glumele pe care doar un roman le-ar intelege. Trebuie vazut neaparat. Trailer:


vineri, 28 aprilie 2017

Open Range (2003)

Gen: Drama

Distributie: Kevin Costner, Robert Duvall, Diego Luna, Annette Bening, Michael Gambon

Regizor: Kevin Costner [a mai regizat: Dances with Wolves(1990), The Postman(1997)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 87.000.000 $

Premii:
- Theatrical Motion Picture, Western Heritage Awards, 2004

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 67/100

Un fost pistolar este nevoit sa puna mana pe arme din nou, cand el si prietenii lui sunt amenintati de un om al legii corupt.

Kevin Costner nu regizeaza prea des, dar atunci cand o face nu dezamageste. Acesta este un western clasic, foarte bun, cu o poveste tipica pentru un asemenea film si cu acelasi tip de justitie cu care ne-au obisnuit acest gen de filme. Este putin cam lung, dar nu plictiseste. Scenariul este bun si povestea nu divagheaza prea mult de la subiectul principal.

Distributia este si ea una potrivita pentru un western. In rolul principal il avem pe acelasi Kevin Costner, care performeaza foarte bine. Langa el sunt o mana de actori experimentati care dau credibilitate povestii. Michael Gambon, sau Robert Duvall au avut interpretari foarte bune, aratand ca nu au petrecut degeaba atatia ani in industria cinematografica.

Fiind un western traditional, as spune ca e potrivit entru toate varstele. Sunt prezente aici toate cliseele, dar in cazul westernurilor pentru aceste clisee te si uiti. Nu ar fi la fel fara un serif corupt, coduri de onoare, scene cu impuscaturi si baieti rai nespalati. Open Range nu inoveaza, dar face foarte bine niste trucuri vechi. Cu sigranta il recomand. Trailer:


sâmbătă, 22 aprilie 2017

Dhoom 3 (2013)

Gen: Thriller, Actiune

Distributie: Aamir Khan, Katrina Kaif, Abhishek Bachchan, Tabrett Bethell, Jackie Shroff

Regizor: Vijay Krishna Acharya [a mai regizat: Tashan(2008)]

Incasari: 97.000.000 $

Filmul a obtinut 15 premii, printre care:
- Hall of Fame, Apsara Film Producers Guild Awards, 2014
- Best Special Effects, Apsara Film Producers Guild Awards, 2014
- Best Music Video, Bollywood Hungama Surfers' Choice Music Awards, India 2014
- Best Special Effects, Filmfare Awards, 2014
- Best Actor in a Negative Role, IBNLive Movie Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 61/100

Jai si Ali se intorc sa prinda un clovn hot, Sahir, care a speriat orasul Chicago. O poveste de razbunare si o infruntare neconventionala.

De data asta au cam exagerat indienii. Ma obisnuisem cu filmele lungi ale acestei francize, dar parca trei ore sunt totusi prea multe. Ce-i drept, filmul a atins noi cote de calitate in ceea ce priveste efectele speciale si cascadoriile, dra acestea nu pot acoperi o poveste atat de taraganata. Observ ca in aceasta franciza accentul se pune din ce in ce mai mult pe personajele negative, in detirmentul eroilor din primul film. Sunt curios daca se va pastra aceasta tendinta si in Dhoom 4.

Distributia ni-i propune pe cei doi protagonisti cu care ne-am obisnuit in primele doua filme, Uday Chopra si Abhishek Bachchan, dar si pe surprinzatorul Aamir Khan, pe acre nu il stiam dar care m-a impresionat cu un dublu-rol foarte reusit. Personajele sale au fost complexe si destul de grele, dar le-a dus la capat cu brio demonstrand resurse suficiente de talent. Partea feminina a distributiei nu prea conteaza in acest film.

Si actiune acestui film are loc in afara hotarelor Indiei si ar fi putut fi mult mai bun, dar industria indiana de film are unele clisee si greseli pe acre le face constant cu buna stiinta si pe care si le asuma, dar care ii vor impiedica sa devina cu adevarat relevanti. As spune ca este cel ami emotionant film al seriei, dar acest efect putea fi obtinut si dupa numai o ora si jumatate. Ramane un film bun care merita vazut. Trailer:


joi, 20 aprilie 2017

Headspace (2005)

Gen: Horror, Mister, SF

Distributie: Christopher Denham, Sean Young, Larry Fessenden, Daniel Manche, Quinn Lujan

Regizor: Andrew van den Houten [a mai regizat: Offspring(2009)]

Premii:
- Best Cinematography, New York City Horror Film Festival, 2005

Nota Gealapa: 4.85

Alex este un tanar frumos, cu carisma si inteligent. De fapt este prea inteligent pentru binele sau. Ajunge sa isi foloseasca atat de mult din creier incat fiinte din alta dimensiune incep sa ii omoare pe toti cunoscutii sai.

Filmul pleaca de la idee buna dar prea mica pentru a fi transformata in film, peste care s-au adaugat niste jointuri si a iesit un haos. Exista cazuri cand astfel de haosuri functioneaza, dar in lipsa banilor si avand la carma un regizor debutant, acesta a fost pus in scena extrem de stangaci. Exista cateva scene interesante, care iti dau speranta ca lucrurile vor lua o intorsatura pozitiva si chiar vreo doua momente in care provoaca fiori, dar acestea se pierd in mediocritatea generala.

Actoria este poate capitolul la care filmul sta cel mai prost. Actori cvasi-anonimi, care nu au reusit sa isi depaseasca conditia si au produs niste interpretari rigide si deloc credibile. Fiecare scena cu mai mult de doua replici a fost un adevarat chin de urmarit. Nu ma mir ca nu am ami auzit si probabil nici nu voi mai auzi de ei.

Dupa primele 20-30 de minute, care sunt cat de cat decente, lucrurile o iau la vale si dispare orice urma de sens. Daca ati facut greseala sava apucati sa il vedeti, mai aveti o sansa sa il opriti dupa prima jumatate de ora, pentru ca nu pierdeti nimic. Daca totusi cineva il vede pana la sfarsit si poate sa imi explice si mie ultima scena, dau o bere. Trailer:


miercuri, 19 aprilie 2017

April and the Extraordinary World (2015)

Titlu original: Avril et le monde truqué

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Distributie: Marion Cotillard, Philippe Katerine, Jean Rochefort, Olivier Gourmet, Marc-André Grondin

Regizor: Christian Desmares [a flat la prima experienta ca regizor]

Buget: 12.400.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Best Feature, Annecy International Animated Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 85/100

1941.  Franta traieste ca in secolul XVIII, guvernata de abur si Napoleon al V-lea si oamenii de stiinta dispar fara urma. Avril, o adolescenta, porneste in cautarea parintilor ei savanti.

Acest desen animat a fost o surpriza foarte placuta. Nu ma asteptam sa ma prinda atat de mult. Are una din cele mai originale intrigi pe care le-am vazut si nu plictiseste nici o secunda. Este genul ala de film animat care are glume pentru toate varstele. Singurul aspect negativ, cel putin pentru mine, este animatia, care pare si ea din secolul in care se desfasoara actiunea, dar exista o nisa si pentru animatiile desenate manual; unora le plac chiar mai mult decat cele moderne.

Distributia nu este nici ea rea deloc si are in componenta destule nume relevante din cinematografia franceza. Daca vorbiti franceza, recomand sa vedeti varianta originala, pentru a va bucura cu adevarat de vocile actorilor si pentru a beneficia in intregime de subtilitati si jocuri de cuvinte. Eu a trebuit sa ma multumesc cu varianta in engleza.

Mi-a placut foarte mult cu s-au combinat scenele foarte amuzante, cu unele care te fac sa te intrebi serios "ce-ar fi fost daca?". Nu se va transforma intr-o franciza, dar merita vazut cu siguranta. Cred ca este chiar si pe placul hipsterilor si al millenialsilor. Trailer:


luni, 17 aprilie 2017

One Hour Photo (2002)

Gen: Drama, Thriller

Distributie: Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, Dylan Smith, Erin Daniels

Regizor: Mark Romanek [a mai regizat: Locke & Key(2011), Never Let Me Go(2010), Closure(1997), The The: Infected(1987), Static(1985)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 60.000.000 $

Premii:
- Best Actor (Robin Williams), Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2003
- "Première" Audience Award, Deauville Filme Festival, 2002
- Audience Award, Deauville Film Festival, 2002
- Jury Special Prize, Deauville Film Festival, 2002
- Best Actor (Robin Williams), Fangoria Chainsaw Awards, 2003
- Best Breakthrough Filmmaker (Mark Romanek), Online Film Critics Society Awards, 2003

Nota Gealapa: 6.90
Metascore: 64/100

Un barbat instabil psihic care lucreaza la un studio foto, incepe sa atace o familie dupa ce obsesia lui fata de ei devine mai bolnava decat isi poate imagina cineva.

Un thriller de scoala veche, foarte agreabil si foarte simplu. Pe cat de simplu, pe atat de bun este. Scenariul nu complica deloc povestea, ritmul este unul potrivit, iar tensiunea creste continuu pana la final. Sfarsitul si scopul sunt putin ambigue, dar per total avem in fata un film reusit, fara briz-brizuri inutile si drame secundare de umplutura. Timp de o ora si jumatate, tot ce se intampla in film contribuie cu ceva la poveste.

Distributia nu are foarte multe nume importante, dar il are in prim-plan pe Robin Williams, unul din cei mai mari si versatili actori pe care i-a avut Hollywoodul. Acesta are o prestatie foarte buna, desi acest gen de personaj nu este chiar aproape de zona lui de confort si de modul de interpretare cu care ne-a obisnuit. Este o placere sa il vei in orice rol, iar colegii sai de platou au avut o singura sarcina: sa nu il incurce.

Este un film mai complex decat pare la prima vedere, al carui principal atu este coerenta. Singurele lucruri care nu mi-au placut au fost vreo doua scene in care realitatea e suspendata si care nu se dovedesc a fi prea importante pentru film. In rest, as spune ca trebuie bifat acest film. Trailer:


duminică, 16 aprilie 2017

Seed 2 (2014)

Gen: Horror

Distributie: Natalie Scheetz, Christa Campbell, Caroline Williams, Nick Principe, Annika Strauss

Regizor: Marcel Walz [a mai regizat: Die Offenbarung der Grete Müller(2015), La Petite Mort II(2015), Das Tagebuh der Grete Müller(2014), Der Fluch der Grete Müller(2013), Plastic(2012)]

Buget: 1.200.000 $

Nota Gealapa: 1.35

Cand se intoarce de la petrecerea burlacitelor din Las Vegas, Christine si prietenele ei fac un ocol prin desertul Nevada, dar acolo nu sunt singure. Criminalul in serie Max Seed s-a intors si de data asata si-a adus toata familia.

Acesta este oficial cel mai prost film pe care l-am vazut in toata viata mea. Nemtii au cumparat o franciza nascuta moarta in Canada si au ingropat-o si mai adanc. Filmul este lipsit total de logica, a reusit sa ma scarbeasca fara sa fie neaparat explicit iar legaturile cu primul film sunt trase de par rau de tot. Nu as putea sa numesc nici un lucru care sa-mi fi placut la acest film.

Distributia este plina de anonimi, care cu aceste prestatii le-au confirmat tuturor celor acre le-au refuzat roluri de-a lungul timpului ca au facut alegerea corecta. Nu am vazut pic de talent si dupa cum arata fetele din acest film imi inchipui ca s-a tinut un casting asemanator celor din filmele porno. Singurul care nu dezamageste la acest capitol este eroul negativ si asta pentru ca el nu are nici o rpelica.

Absolut fiecare aspect al filmului, de la modul cum este filmat, pana la cum au fost facute efectele vizuale, miroase a amatorism. Sunt destule scene acolo care nu au nici o legatura cu actiune si asa lenta, puse doars a umple niste timp. Nu as recomanda filmul asta pentru nimic in lume. Trailer:




sâmbătă, 15 aprilie 2017

I Am Not a Serial Killer (2016)

Gen: Thriller, Drama, Horror

Distributie: Chritopher Lloyd, Laura Fraser, Max Records, Karl Geary, Bruce Bohne

Regizor: Billy O'Brien [a mai regizat: The Hybrid(2014), Ferocious Planet(2011), Isolation(2005)]

Buget: 1.254.470 €

Filmul a castigat 7 premii, printre care:
- Best Editing, Irish Film and Television Awards, 2017
- Best Film, Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Best Director, Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Best Actor (Max Records), Molins de Rei Horror Film Festival, 2016
- Audience Award, Sitges-Catalonia International Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 54/100

Intr-un orasel de provincie, un adolescent cu tendinte suicidale trebuie sa vaneze si sa distruga un ucigas supranatural si sa isi tina in acelasi timp sub control propriii demoni interiori.

Un film sinistru, destul de interesant. Spre final lucrurile iau o turnura care pe de-o parte te surprinde si te intriga, iar pe de alta parte rapeste din credibilitatea filmului. Merita apreciat pentru originalitate. Cred ca este cel mai bun film al lui Billy O'Brien, obisnuit cu astfel de productii dubioase.

Distributia nu este rea deloc. Chiar daca in rolul principal avem un actor necunoscut si nesigur, Max Records, in jurul sau sunt nume cu experienta care asigura stabilitate si calitate din punct de vedere artistic. Atat Laura Fraser, cat si Christopher Lloyd au prestatii solide, care fac filmul mai usor de digerat.

As cataloga filmul ca un thriller, cu un twist horror. Acea ultima rasturnare de situatie va va face fie sa iubiti filmul fie sa il detestati.In lipsa mijloacelor tehnice, regizorul s-a descurcat cum a putut si a reusit destule lucruri bune. unul din acestea ar fi starea de tensiune prezenta din primul pana in ultimul minut. Avand in vedere ca romanul care a inspirat filmul are mai multe continuari, nu m-ar mira sa urmeze si un sequel.


vineri, 14 aprilie 2017

Fed Up (2014)

Gen: Documentar

Distributie: Michele Simon, Katie Couric, Bill Clinton, Michael Bloomberg, Gary Taubes

Regizor: Stephanie Soechtig [a mai regizat: Under the Gun(2016), Tapped(2009)]

Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 7.95
Metascore: 71/100

O examinare a epidemiei de obezitate din America si a rolului pe care il are industria alimentara in extinderea acesteia.

Am vazut acest film acum, intr-o perioada in care sunt cat de cat preocupat de laimentatie, asa ca pe mine subiectul m-a prins imediat. Filmul o sa va confirme niste banuiel, doar ca os a vi le depaseasca, pentru ca ce ne inchipuim noii despre industria alimentara si cat de nesanatoase sunt alimentele la care avem cel mai usor acces acopera un procent foarte mic din realitate. Ni se prezinta exclusiv situatie in America, dar este foarte usor sa extrapolam aceste fapte in orice loc din lume.

Din punct de vedere al "distributiei" ni se prezinta o serie de personalitati care au incercat sa ia atitudine si sa schimbe ceva in bine in aceasta industrie, dar si opozantii lor indarjiti. Din pacate, din partea acestora din urma atat de multe companii au refuzat sa acorde macar un punct de vedere, iar altele si-au trimis numai niste amarati de purtatori de cuvant, astfel fiind generat singurul meu regret legat de acest film si anume ca nu am vazut niste oameni impotriva asupra carora sa imi directionez resentimentele.

Filmul este usurel, pentru a fi pe intelesul tuturor si nu prezinta toata povestea si toate amanuntele, dar prezinta suficient cat sa revolte si sa ne faca mai atenti la ce punem in gura. Sunt prezentate multe idei interesante; un exemplu ar fi ca nu toate caloriile sunt la fel. Fie si pentru a intelege aceasta idee merita sa vedeti filmul si este intr-adevar genul acela de film care trebuie recomandat tuturor cunoscutilor. Eu o voi face. Trailer:


Home for the Weekend (2012)

Titlu original: Was bleibt

Gen: Drama

Distributie: Lars Eidinger, Egon Merten, Eva Meckbach, Sebastian Zimmler, Corinna Harfouch

Regizor: Hans-Christian Schmid [a mai regizat: Die wundersame Welt der Waschkraft(2009), Storm(2009), Requiem(2006), Distant Lights(2003), Crazy(2000)]

Premii:
- Best Actor (Bester Darsteller) (Lars Eidinger), German Film Critics Association Awards, 2013
- Best Feature, Schwerin Art of Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 5.75

Marko, un barbat de varsta a doua, tocmai si-a publicat prima carte si traieste in Berlin, departe de parintii lui, cu al caror stil de viata nu s-a obisnuit niciodata. Ii viziteaza numai de cateva ori pe an pentru a le da sansa sa isi vada nepotul. Sperantele sale de a petrece un weekend linistit in familie se naruiesc atunci cand mama sa, care este instabila psihic de cand el era copil, se decide sa nu isi mai ia tratamentul. Acest lucru declanseaza o serie de evenimente si revelatii care ameninta sa destabilizeze iremediabil familia.

Daca acest film era dublat in limba romana as fi putut crede ca este mana unui regizor roman, acre a scos un film deprimant cu oameni traumatizati din comunism. Intriga este originala, dar propune o tema care nu avea cum sa atraga masele.Este genul acela de film de festival, menit sa va faca sa reflectati sapte secunde asupra vietii voastre, pentru ca apoi sa reveniti la toate obiceiurile proaste pe acre le aveti.

Nici un nume din distributie nu imi este familiar si nici nu pot spune ca o sa il urmaresc mai atent pe vreunul din actorii pe care i-am vazut, dupa aceste interpretari, desi prestatiile unora nu au fost chiar rele. Pur si simplu atmosfera apasatoare a filmului a umbrit si munca lor si tot filmul am avut senzatia ca imi recita din Bacovia...in limba germana.

Titlu original al filmului s-ar traduce cam asa: "Ce ramane?" si nu este in intregime rau. Exista si niste pilde pe care incearca sa ni le transmita, in special despre familie si sinceritate. Este de apreciat si ca incearca sa se tina departe de clisee si in mare parte reuseste. daca sunteti fani ai dramelor 100%, atunci s-ar putea sa fie fix pe gustul vostru.


marți, 11 aprilie 2017

Seed (2006)

Gen: Horror

Distributie: Michael Paré, Will Sanderson, Ralf Moeller, Jodelle Ferland, Thea Gill

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: Rampage: President Down(2016), Capital Punishment(2014), In the Name of the King: The Last Job(2014), The Profane Exhibit(2013), Suddenly(2013)]

Buget: 10.000.000 $

Premii:
- Best Special Effects, New York City Horror Film Festival, 2007

Nota Gealapa: 4.60

Un condamnat la moarte ingropat de viu reuseste sa evadee din mormant si incepe o razbunare sangeroasa impotriva celor care i-au provocat aceasta suferinta.

Un film de mana a doua destul de sangeros, acre are o singura scena memorabila, dar care va va bantui cateva vise. Desi bugetul nu a fost unul mic pentru un asemenea film, realizarile au fost destul de  putine. In afara de scena de care aminteam mai devreme, restul filmului se scalda in mediocritate. Uwe Boll este un regizor mediocru si asa sunt si vor fi toate filmele lui.

Distributia nu este rea deloc. Sunt actori de mana a doua, dar experimentati si destul de cunoscuti. Din pacate nu am vazut nici o interpretare mai de Doamne-ajuta. Fie au fost prea seci, fie prea exagerate, fie pur si implu stangace. Nu inteleg de unde atata crispare, pentru ca nu cred ca a existat vreo presiune asupra acestui proiect de a deveni vreo capodopera.

Boll, regizaor de mana a doua asa cum e, a avut "balls" sa ia totusi un scenariu absolut haotic si sa incerce sa ii dea sens. Rezultatul este un film sadic in care pare ca limitele nu exista. A mers pana intr-acolo incat in chiar prima scena sunt prezentate imagini reale in acre oameni chinuie animale. Din fericire, pentru restul scenelor s-au folosit efecte vizuale. Se pare ca la acest regizor este specialitatea casei sa fie incomod si macar pentru atata lucru trebuie apreciat. As fi curios sa il vad cum se descurca cu un scenariu macar decent. Trailer:


duminică, 9 aprilie 2017

Night Watch (2004)

Titlu original: Nochnoy dozor

Gen: Fantastic, Actiune, Horror

Distributie: Konstantin Khabenskiy, Vladimir Menshov, Mariya Poroshina, Valeriy Zolotukhin, Galina Tyunina

Regizor: Timur Bekmambetov [a mai regizat: Yolki 5(2016), Ben-Hur(2016), Yolki 1914(2014), Abraham Lincoln: Vampire Hunter(2012), Yolki(2010)]

Buget: 4.200.000 $
Incasari: 44.100.000 $

Premii:
- Silver Raven, Brussels International Festival of Fantasy Film (BIFFF), 2005
- Best Sound, Golden Eagle Awards, Russia 2005

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 58/100

Un thriller fantastic a carui actiune are loc in Moscova, unde se infrunta fortele care controleaza lumina si intunericul.

Acest film este primul al unei trilogii fantastice made in Rusia, acre este macar interesanta. Suficient de original, filmul este insa destul de lung si greu de urmarit, pentru ca este cam haotic. Din punct de vedere vizual propune cateva scene interesante, dar nimic prea deosebit. Scenariul este punctul slab al filmului, multe dialoguri fiin lipsite total de substanta.

Nu stiu cat de valoroasa este distributia, pentru ca nu sunt la curent cu numele relevante din cinematografia ruseasca, dar pot sa spun ca am vazut si prestatii bune si interpretari foarte slabe. Din pacate, printre cele slabe se numara si cea a protagonistului, care nu a fost deloc credibila.

Cel mai impresionat am fost de coloana sonora, care adauga multa tensiune filmului. La restul capitolelor nu se poate compara cu productiile hollywoodiene, dar pentru un film est-european arata foarte bine. Il recomand celor care vor sa ia o pauza de a limba engleza.


sâmbătă, 8 aprilie 2017

Hotel Transylvania (2012)

Gen: Animatie, Comedie

Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Andy Samberg, Selena Gomez, Fran Drescher

Regizor: Genndy Tartakovsky [a mai regizat: Hotel Transylvania 2(2015), Samurai Jack: The Premiere Movie(2001), Dexter's Laboratory: Ego Trip(1999)]

Buget: 85.000.000 $
Incasari: 739.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2013
- Favorite Voice from an Animated Movie (Adam Sandler), Kids' Choice Awards, 2013

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 47/100

Dracula, care administreaza un hotel departe de ochii lumii, intra pe modul supraprotector, atunci cand un tanar om ajunge din greseala in hotel si se indragosteste de fiica lui.

La cat de intensiv a fost folosit acest personaj, Dracula ar mai fi putut aparea doar intr-un desen animat. din fericire, este un desen animat foarte reusit, care va fi si pe placul copiilor, dar si al adultilor, care vor gasi destule glume si referinte care le sunt adresate. Intr-o perioada in acre animatiile nu mai impresioneaza asa usor, aceasta o face, pentru ca este bine scrisa, arata bine si suna la fel de bine.

Distributia este si ea una compusa majoritar din actori de comedie, iar asta se simte. Adam Sandler sau Kevin James isi dubleaza personajele excelent. In acest film nici macar Adam Samberg sau Selena Gomez nu sunt enervanti. Putin cam multa muzica totusi pentru gustul meu si pentru aceste nume.

Nu aveam nici un fel de asteptare, dar am fost placut surprins sa gasesc un film foarte creativ si palpitant, amuzant, induiosator pe alocuri si m-am gasit mai captivat decat as fi putut banui. Bineinteles ca exista destule imperfectiuni si momente de "ma lasi", dar per total, scenaristii, animatorii si actorii ar trebui felicitati. Trailer:


joi, 6 aprilie 2017

North by Northwest (1959)

Gen: Aventura, Thriller

Distributie: Cary Grant, Eva Marie Saint, James Mason, Jessie Royce Landis, Leo g. Carroll

Regizor: Alfred Hitchcock [a mai regizat: Family Plot(1976), Frenzy(1972), Topaz(1969), Torn Curtain(1966), Marnie(1964)]

Buget: 3.101.000 $
Incasari: 22.213.000 $

Filmul a castigat 8 premii, printre care:
- Best Foreign Actor (Migliore Attore Straniero) (Cary Grant), David di Donatello Awards, 1960
- Best Motion Picture, Edgar Allan Poe Awards, 1960
- Top Action Drama, Laurel Awards, 1960
- National Film Registry, National Film Preservation Board, USA 1995
- OFTA Film Hall of Fame - Motion Picture, Online Film & Television Association, 2005

Nota Gealapa: 8.50

Un director de publicitate ghinionist este confundat cu un agent secret de un grup de spioni straini care il urmaresc prin toata tara.

Cateodata ca sa intelegi mai bine cum a evoluat un lucru este bine sa te intorci la origini. Cu acest gand am vazut eu acest film si am fost pur si simplu incantat. Am avut ocazia sa vad un proiect al lui Alfred Hitchcock din perioada acestuia de glorie iar munca sa este sclipitoare. Acest film poate concura lejer cu productiile moderne, chiar daca in vremea in acre a fost facut, mijloacele tehnice era mult inferioare. Povestea este interesanta si chiar daca dureaza mai bine de doua ore, nici nu am simtit cum a trecut timpul. 

Distributia este formata din nume impoartante ale acelor ani si avem parte de cateva interpretari clasice de referinta. Chiar daca in rolul principal a fost Cary Grant, care a avut o prestatie foarte buna, pe mine cel mai mult m-a impresionat Eva Marie Saint, care a emanat eleganta si siguranta de la un capat la altul.

Acest film nu este o capodopera artistica precum Vertigo  de exemplu, dar este poate cel mai pur film de actiune pe care l-a facut Hitchcock. Putine filme de acest gen, din acele timpuri, se apropie atat de mult de perfectiune. Filmul are cateva scene si replici celebre pe care va las sa le descoperiti si este cu siguranta un clasic pe care oricine ar trebui sa il vada. Trailer:


miercuri, 5 aprilie 2017

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Gen: Actiune, Aventura, Thriller

Distributie: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames

Regizor: Christopher McQuarrie [a mai regizat: Jack Reacher(2012), The Way of the Gun(2000)]

Buget: 150.000.000 $
Incasari: 1.142.000.000 $

Premii:
- Breakthrough Performer (Rebecca Ferguson), Hamptons International Film Festival, 2015
- Best Original Score for an Action/Adventure/Thriller Film, International Film Music Critics Award (IFMCA), 2015
- Discovery of the Year, World Soundtrack Awards, 2016

Nota Gealapa: 7.65
Metascore: 75/100

Ethan si echipa lui au in fata misiunea "cea mai imposibila" de pana acum: eradicarea Sindicatului - o organizatie criminala internationala, al carei scop este distrugerea IMF.

Am decis sa ma pun la zi si cu aceasta franciza si am vazut acest film stiind exact ce asteptari am. Chiar daca nu am fost surprins si am primit exact ce asteptam, filmul este unul solid, cu un buget decent pentru o astfel de productie si care iti mentine un nivel ridicat de adrenalina pe toata durata sa. Arata bine, suna bine si are scene de actiune foarte reusite.

Distributia propune si certitudini si surprize. La capitolul actori cu experienta ii amintesc pe Tom Cruise, Jeremy Renner sau Simon Pegg, fiecare dintre ei interpretand personaje din zona de confort, pe acre le-au exersat o viata intreaga si care le ies cu ochii inchisi. Prestatiile lor sunt foarte bune. Surpriza vine insa din partea feminina a distributiei, unde Rebecca Ferguson apare de nicaieri si le tine piept cu succes tuturor celor amintiti mai devreme. Ma astept sa auzim de ea destul de des de acum inainte.

Intriga in acest gen de filme, oricat de complicata ar fi, nu are cum sa fie chiar originala si culmea este ca nu este deranjant acest aspect. Principalul obiectiv al filmului este sa distreze audiente numeroase si reuseste asta cu usurinta. Este o franciza in care inca mai cred toti cei care iau parte la producerea ei si asta se simte. De exemplu, Tom Cruise si-a facut singur toate cascadoriile cu maisni, ba mai mult, exista o scena in care acesta se catara pe un avion, la care nu s-a folosit nici un efect vizual,a ctorul fiind suspendat pe bune la peste 1000 de metri. Recomand cu incredere; nu o sa va plictisiti. Trailer:


duminică, 2 aprilie 2017

Dhoom 2 (2006)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Hrithik Roshan, Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aishwarya Rai Bachchan, Bipasha Basu

Regizor: Sanjay Gadhvi [a mai regizat: Ajab Gazabb Love(2012), Kidnap(2008), Dhoom(2004), Mere Yaar Ki Shaadi Hai(2002), Tere Liye(2001)]

Buget: 6.000.000 $
Incasari: 57.100.000 $

Premii:
- Best Costume Design, Awards of the International Indian Film Academy, 2007
- Best Makeup, Awards of the International Indian Film Academy, 2007
- Best Actor (Hrithik Roshan), Filmfare Awards, 2007

Nota Gealapa: 7.15

Un film care are impresia ca prin intermediul personajelor sale principale, Jai si Ali, reinventeaza actiunea comica si o aduce in secolul 21.

Ce are acest film in plus fata de primul al seriei? Inca 30 de minute. In rest, este aceeasi productie tipic indiana, plina de baieti bronzati si musculosi, fete bronzate care arata impecabil, umor naiv si aproape gretos de pozitiv, incercand sa ne transmita ca iubirea poate sa salveze pe oricine. Sunt si scene de actiune interesante, cascadorii bune si efecte speciale decente, dar nu pot fi luate prea mult in serios intr-un cadru aproape caricatural.

Distributia ne propune aceleasi nume importante din primul film, la care se adauga Aishwarya Rai Bachchan, care e absolut superba si Hrithik Roshan, actorul cu un deget in plus pe care nimeni se pare ca nu il observa, dar care are o interpretare destul de buna. Prestatiile in general sunt tipice pentru Bollywood. Canta, danseaza, supradramatizeaza si acest lucru este ok intr-un asemenea film.

Nici regizorul nu si-a schimbat prea mult stilul fata de primul film. In continuare se face exces de slow motionuri si prim planuri si in continuare dialogurile sunt usurele, fara prea multa substanta. Totusi, aceasta franciza modifica putin filmul bollywoodian si incearca sa il modernizeze. Per total, ma declar satisfacut de ce am vazut si o sa vad cu interes si urmatoarele sequeluri.

sâmbătă, 1 aprilie 2017

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Scott Adkins, Kacey Clarke, Joey Ansah, Jack Doolan, Josh Myers

Regizor: James Nunn [a mai regizat: Eliminators(2016), Tower Block(2012)]

Nota Gealapa: 6

Fostul lider al unui grup ultras s eintoarce in peisaj pentru a razbuna moartea fratelui sau, dar intampina dificultati in a gasicriminalul si a se adapta la huliganismul modern.

Aceasta este o franciza tipica. A inceput excelent, a creat asteptari si apoi a dezmagit cu fiecare ocazie. Din fericire, acest al treilea film este putin mai bun decat predecesorul sau, chiar daca nu se ridica la inaltimea filmului initial. Are un pic de substanta si are scene de lupte absolut decente, dar din pacate si acesta s-a departat mult de la subiectul initial.

Stii ca un film nu poate sa fie cu adevarat bun, atunci cand in rolul principal este Scott Adkins; un actor plin de bune intentii, dar cu talent si posibilitati limitate. Nu a devenit pana acum si probabil nu va deveni nici de acum incolo un nume relevant in industria cinematografica, desi este un expert in arte martiale. Kacey Clarke este foarte sexy si cam atat, iar restul distributiei nici nu conteaza.

Filmul nu exceleaza la nici un capitol. Regizorul a fost cumva nehotarat pe ce sa puna accentul; ori pe dialog si scenariu ori pe scenele de actiune si rezultatul este un film oscilant la ambele capitole. Nu il recomand in mod deosebit, dar nici nu va descurajez sa il vedeti. Este un film baietesc, absolut tolerabil.


Dhoom (2004)

Gen: Actiune

Distributie: Abhishek Bachchan, Uday Chopra, John Abraham, Esha Deol, Rimi Sen

Regizor: Sanjay Gadhvi [a mai regizat: Ajab Gazabb Love(2012), Kidnap(2008), Dhoom 2(2006), Mere Yaar  Ki Shaadi Hai(2002), Tere Liye(2001)]

Buget: 3.100.000 $
Incasari: 16.000.000 $

Filmul a castigat 11 premii, printre care:
- Best Action, Awards of the International Indian Film Academy, 2005
- Best Performance in a Negative Role (John Abraham), Awards of the International Indian Film Academy, 2005
- Best Playback Singer - Female (Sunidhi Chauhan), Awards of the International Indian Film Academy, 2005
- Best Editing, Filmfare Awards, 2005
- Best Sound, Filmfare Awards, 2005

Nota Gealapa:  7.30

Dhoom incearca sa dea un aer modern unei povesti clasice de-a hotii si vardistii. Ingredientele la care apeleaza sunt motocilete, scene de actiune exagerate si comedie tipic indiana.

Un film indian este cel mai indicat ca sa va spele pe creier timp de doua ore. Acesta nu face nota discordanta. Desi este un film de actiune, are de oferit mult mai mult de atat. Da, sunt cateva scene de actiune si cascadorii impresionante, dar acestea vin la pachet cu muzica si dansatori, cu o comedie naiva si cu un stil de interpretare inconfundabil. Nu este un film pe care sa il ai in colectie, sau acre sa te marcheze, dar este ca o lectura usoara menita sa te deconecteze pentru o perioada scurta de timp.

Distributia este si ea una tipic indiana: baieti bronzati si plini de muschi, fete frumoase si expresive, toti bineinteles capabili sa duca la capat o coregrafie. Stilul lor de interpretare nu poate fi apreciate in afara graniteor Indiei, dar au facut exact ce se cerea si se astepta de la ei, astfel ca nu putem nota nici o surpriza din acest punct de vedere.

Nu este cel mai enervant film indian pe acre l-am vazut, ba dimpotriva, as spune ca l-am gasit chiar agreabil. L-am apreciat mai mult pentru comedie, decat pentru scenele de actiune si asta nu e un semn bun pentru un film de actiune. Din pacate, actiunea cu adevarat interesanta vine mult prea tarziu, cand nici nu o mai astepti. Este un experiment interesant si o sa vad si sequelurile acestei francize indiene. Trailer:


NetFlash.ro la indemana ta!